Ilmainen toimitus yli 180 € tilauksille!

Kesäksi lahjaidea hankkimatta?

Kesän parhaat liikunnalliset lahjavinkit Mailapelikauppa.com:lta! Alla muutama suosittu vaihtoehto, jotka sopivat niin junioreille kuin seurusteluunkin.

1. BABOLAT kesäsetit sulkapalloon. Onko parempaa mökkipeliä kuin sulkis? Meiltä saat kesäsetin edullisesti sulkapalloverkon kanssa tai ilman. Erinomainen lahjaidea tai esimerkiksi mökkiolympialaisiin.

Valitse suosikkisi:
BABOLAT sulkapallosetti ilman verkkoa
22,90 €
BABOLAT sulkapallosetti sisältäen sulkisverkon
49,90 €

2. Padelmaila. Iso valikoima padelmailoja kaikentasoisille pelureille. Meiltä löydät padelmailat niin harraste- kuin kilpakäyttöön. Kesän hittilaji, ja oman mailan tarvitsee jokainen! Tsekkaa alta Mailapelikauppa.com:n suositukset.

FORZA Padel Classic Power harrastajalle 74,90 €
BULLPADEL Vertex Avant
harrastajalle tai aktiivipelurille 189,90 €
BULLPADEL Vertex 03
aktiivi- tai kilpapelaajalle 274,90 €

3. Tennismaila. Kesä on tenniksen kulta-aikaa. Ei pelaaminen ole mukavaa ilman kunnon välineitä. Olemme suositelleet ''kesäharrastajille'' Babolatin Boost-sarjaa, joka on hieman kevyempi täyshiilikuitumaila. Suurempi kehyksen koko antaa lisäksi voimaa lyönteihin ja vähentää virheosumia.

BABOLAT Boost A tennismaila 109,90 €
BABOLAT Boost S tennismaila
109,90 €

4. Pikkujunnuille. Babolat-huippumailoista on luotu ''miniversiot'', jotka ovat Pure-sarjan kopioita. Täydellinen lahjaidea juniorille!

BABOLAT Pure Aero minitennismaila 19,90 €
BABOLAT Pure Strike minitennismaila
19,90 €
BABOLAT Pure Drive minitennismaila 19,90 €

Lahjakortti